fbpx Welkom op onze infodagen | Preventie & Milieu Academy

Welkom op onze infodagen

De infodagen zijn een ideale gelegenheid om cursussen in te kijken en vragen te stellen.
Je krijgt er meer informatie over de programma-inhoud, het cursusmateriaal, de bedrijfsbezoeken, examens en opdrachten in een opleiding, enz. Kortom, je vindt er een antwoord op al je vragen en snuift er de sfeer op van de campus.

Naast een infodag op de campus, voorzien we ook online infomomenten om kennis te maken met de opleidingen. Alle info over de programma-inhoud, het verloop van de opleiding, examens en opdrachten komt hier aan bod. Enkel inkijken van cursusmateriaal kan enkel op de infodag op de campus in Gent.

Voor de opleidingen die starten in academiejaar 2022-2023 voorzien we alvast volgende infomomenten:

  • 31 mei  van 15u tot 16u - Online infomoment voor Preventieadviseur (basismodule, niveau 1 of niveau 2)
  • 16 juni  van 14u tot 15u - Online infomoment voor Preventieadviseur (basismodule, niveau 1 of niveau 2)
  • 25 juni  van 9u30 tot 13u - Infodag op Technologiecampus Gent voor Preventieadviseur (basis, niveau 1 of niveau 2) en milieucoördinator

Kandidaten voor de specialisatiemodules Ergonomie, Psychosociale aspecten of Arbeidshygiëne vragen we om aan te melden via het infoformulier van de infodag van 25 juni en expliciet je interesse voor een van deze modules aan te geven. Vervolgens ontvang je een persoonlijke afspraak voor een telefonisch intakegesprek. Je hoeft niet aanwezig te zijn op de infodag in Gent. 

 

Jonge vrouw met map luistert